Lite nyheter från P4 Värmland

Här kommer lite smått och gott att publiseras när något nytt och intressant inträffar i firman eller i världen.

 

 • Norsk kommun stänger nästan allt – nya fall av covid-19

  Indre Østfolds kommun i Norge som ligger några kilometer från riksgränsen mot Värmland, inför nu stränga restriktioner. Det rapporterar TT. Bland annat stängs det mesta av den offentliga verksamheten. Det då 59 personer testat positivt för covid-19 de senaste dagarna. Restriktionerna träder i kraft klockan 22 under söndagen. Kommunordförande Saxe Frøshaug anser att regeringens beslut att öppna gränsen mot Sverige ligger bakom utbrottet.
  2020-08-09 20:39
 • Johan Kristoffersson kammade hem SM-guld

  Johan Kristofferson kammade hem ett SM-guld i klassen Super Car när Rallycross finalen gick av stapeln i Arvika under söndagseftermiddagen. Till en början hade Oliver Eriksson ledningen före Johan Kristoffersson. Men under sista varvet fick Erikssons punktering och Kristoffersson kammade hem guldet.
  2020-08-09 18:06
 • Rektorers och lärares verklighetsbild går isär

  Rektorer och lärare lever i skilda världar, när det gäller bilden av vad lärarna hinner med på sin arbetstid, skriver fyra forskare från Karlstads universitet på DN debatt. I en enkätundersökning uppger 83 procent av de 2000 rektorer som har svarat att lärarna på deras skolor har tillräcklig tid för planering och efterarbete. Bland lärarna uppgav över 70 procent att tiden inte räcker till, enligt en tidigare studie.
  2020-08-09 12:30
 • Rejält prisrekord för villor i norra Klarälvdalen

  Nyligen såldes en villa i Sysslebäck i norra Klarälvdalen för 2 250 000 kronor, vilket är mer än dubbla utgångspriset och nytt prisrekord för villor i norr. Att villor säljs till högre pris är positivt inte bara för den som säljer, det ger också större möjligheter för husägare att investera i sina boenden. Mäklaren Åsa Trollåker säger också att villorna i norra Klarälvdalen säljs allt snabbare.
  2020-08-09 11:15
 • Hemmahoppet Anniken Rådström utslagen ur mastersturneringen

  Det blev ingen succé för hemmahoppet Anniken Rådström, i mastersturneringen i beachvolleyboll i Västra Ämtervik och Sunne. Hon och lagkamraten Kristin Lind förlorade båda sina gruppspelsmatcher under lördagen med 2-1 i set, och är därmed utslagna Mastersturneringen avslutas under söndagen med semifinaler och final för både damer och herrar i Sunne.
  2020-08-09 09:10