Lite nyheter från P4 Värmland

Här kommer lite smått och gott att publiseras när något nytt och intressant inträffar i firman eller i världen.

 

 • Larm om skogsbrand – var person som eldade ris

  Vid halv åtta-tiden inkom larm om en brand på östra sidan av sjön Daglösen i Filipstads kommun. Enligt initiala uppgifter var den en brand med öppna lågor som ska ha synts från andra sidan sjön. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde de konstatera att det var en person som eldat ris, så de kunde lämna platsen utan att vidta någon åtgärd.
  2020-09-20 19:44
 • Kristoffersson snuvad på vinst – behåller totala ledningen

  Söndagens tävling i rallycross i Riga slutade inte lika bra som de tidigare deltävlingarna för Johan Kristoffersson. Efter tre vinster så blev det en andra plats för Kristoffersson. Trots det behåller Kristoffersson den totala ledningen och nu återstår fyra deltävlingar.
  2020-09-20 16:37
 • Värmländsk seger i VM-rallyt i Turkiet

  Efter mycket strul med bland annat punkteringar så blev det seger för Pontus Tidemand i Rally Turkey i klassen WRC 2. I och med segern så tar han ledningen i det totala WRC 2-mästerskapet. "Det här var vad vi ville ha ut av den här helgen, nu är vi med i leken på riktigt. Nu är det bara att ladda på inför nästa tävling", Pontus Tidemand i ett pressmeddelande.
  2020-09-20 16:01
 • Man misshandlades och fick benet avsparkat

  En man i 40-årsåldern uppges ha misshandlats i centrala Arvika, så illa att han brutit benet. Polisen skickade en patrull till platsen och hittade mannen tidigt på söndagsmorgonen. Mannen säger sig ha blivit misshandlad av flera personer och fått benet avsparkat, och polisen har tagit upp en anmälan men har i nuläget knapphändiga uppgifter om vad som har hänt.
  2020-09-20 13:42
 • Statlig satsning på företagsklimatet i Torsby

  Regeringen vill förlänga satsningen på att utveckla företagsklimatet i 39 svenska gles- och landsbygdskommuner. Torsby är den enda värmländska kommunen som väntas få vara med och dela på 70 miljoner kronor under 2021. "Vi hade inte vågat hoppas på att den här satsningen skulle fortsätta så det är en väldigt positiv överraskning", säger Eva Larsson, näringslivschef i Torsby kommun.
  2020-09-20 12:30